News Flash:

Irina Deaconescu, traumatizata din saracia din copilaria. „O intrebam pe maica mea de ce nu avem bani”

18 Februarie 2022
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Deaconescu

Irina Deaconescu este una dintre cele mai de succes vloggerite de la noi.  Aceasta a descoperit ca este atrasa de lumea online-ului intr-un moment dificil, iar acela a fost startul unei noi vieti pentru ea. Cat timp a stat la Capitala, Irina a cunoscut oameni noi si a intrat rapid in lumea vedetelor. Daca viata ei este invidiata de multi acum, inainte de a pleca din Bumbesti Jiu, lucrurile nu erau deloc roz pentru ea. 

Irina Deaconescu este insarcinata din nou. Cristi Manea va deveni tatic pentru a doua oara. Anuntul a fost facut de influencera pe toate retelele sociale. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca Irina abia are un an de cand a nascut-o pe Victoria, prima ei fetita. Influencera a declarat de nenumarate ori ca si-a dorit sa fie mamica tanara si se pare ca dorinta ei a devenit realitate. Pentru cele mici, Irina isi doreste tot ce este mai bun, mai ales ca viata ei a fost una destul de grea pana acum.

”Te raneste, nu-i ca si cum poti controla si mereu o intrebam pe maica-mea noi de ce nu avem bani, de ce imi zice ca suntem saraci. Lucrul asta nu tinea de mine, nu era ca si cum la sase ani puteam sa aduc bani in casa, sau imi ziceau ca ”pe tine nu te invit la mine acasa, pentru ca nici tu nu m-ai chemat la tine si stiu ca nu ma chemi pentru ca ai foarte urat in casa, pentru ca esti saraca” si din astea si imi amintesc ca toata copilaria mea eram foarte suparata pe mami”, a povestit Irina Deaconescu intr-un podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004932 (s)