News Flash:

Ce artist si-a facut sotia de ras dupa ce a publicat conversatii intregi cu ea. „De ce nu as spune asta tuturor”

17 Februarie 2022
388 Vizualizari | 0 Comentarii
mesaje

Kanye West nu da semne ca s-ar cuminti sau ca vrea sa o lase pe Kim Kardashian in pace. Deso intre cei doi este un mare divort, Ye nu s-a acomodat cu ideea. Ba mai mult, profita de fiecare ocazie pentru a-i atrage atentia lui Kim.

Kanye este recunoscut pentru comportamentul lui bipolar. Rapperul a fost mereu in tensiuni cu Kim dupa ce aceasta a depus actele de divort. Tot miliardara a fost prima care s-a afisat cu noul ei iubit, Pete Davidson, iar asta l-a deranjat enorm pe Ye. Rapperul s-a combinat si el cu Julia Fox pentru a se razbuna pe Kim, dar in timp ce la el totul a durat o luna, la fosta lui partenera se pare ca lucrurile sunt mult mai serioase. 

Dupa ce s-a despartit de Julia, Kanye a luat-o din nou razna, iar Instagramul este mediul lui de joaca preferat. Acolo, Ye posteaza si sterge non stop parti din conversatiile pe care le are cu fosta sotie. Kim considera ca tot ceea ce face rapperul reprezinta un pericol pentru Pete, dar se pare ca nu l-a convins cu asta. 

„Mereu voi face tot ceea ce pot pentru a te proteja pe tine si familia noastra. Si te-am ascultat si le-am spus tuturor sa se asigure ca nu se intampla nimic fizic cu Skete.”, „Am primit un mesaj de la persoana mea preferata din toata lumea asta. Sunt fanul tau numarul 1. De ce nu as spune asta tuturor”, sunt doar cateva dintre mesajele postate public. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006170 (s)