News Flash:

Ce se intampla in casnicia lui Ionut Dolanescu la 14 ani de la nunta. „Va vine sa credeti?”

17 Februarie 2022
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionut si Doinita

Ionut Dolanescu are un dintre cele mai longevive relatii din showbiz-ul de la noi. Fiul regretatului Ion Dolanescu a fost mereu adeptul ideei de familie si a cautat sufletul pereche care sa il inteleaga si sa ii fie alaturi pentru tot restul vietii.

Ionut Dolanescu si Doinita s-au casatorit in 2008, iar evenimentul a fost unul cu mare fast a carei atmosfera a fost intretinuta de o orghestra dirijata de maestrul Nicolae Botgros. După 14 ani de casnicie, cei doi au trei copii si se pare ca sunt mai linistiti si mai fericiti ca niciodata. In familia lui a fost mereu pace si armonie si aproape ca nu a existat persoana care sa nu-l intrebe pe artist cum se descurca si cum de nu a intervenit plictiseala.

Ionut nu considera ca a gasit reteta succesului, ci pur si simplu si-a ascultat inima si a stiut sa pretuiasca persoana de langa el. Artistul a recunoscut ca a fost mereu sustinut de sotia lui si ca ea este persoana careia ii datoreaza multe. Desi au trecut prin fel de fel de experiente impreuna, cei doi nu s-au certat mai deloc si au rezolvat totul cu respect si comunicare.

„Mi-a dat Dumnezeu langa mine un om, o jumatate exceptionala si multumesc providentei in fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani impreuna, avem trei copii si aproape ca nu ne-am certat niciodata. Va vine sa credeti? Nu exagerez si nu va mint!

Doinita este o femeie atat de calda si de inteleapta, care stie sa ma inteleaga si sa ma tempereze. Cateodata ii mai spun mai in gluma, mai in serios: „Mai, dar tu nu te-ai plictisit? Hai sa ne mai certam si noi!” Ea zambeste larg si ma imbratiseaza”, a declarat Ionut Dolanescu pentru Formula AS.

„Este o veritabila gospodina si o familista convinsa. In meseria noastra e foarte greu sa gasesti pe cineva cu care sa te intelegi si tocmai de aceea o respect si o iubesc enorm. Doinita este linistea, fericirea si viata mea.

Fara ea, nu cred ca reuseam sa ma mentin pe pozitie. Suntem foarte fericiti impreuna si cred ca acest lucru se vede cel mai elocvent pe scena”, a declarat artistul pentru Formula AS.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)