News Flash:

De ce alegea Printesa Daiana sa ofere bani prostituatelor. „Ma simt bine ca... ”

18 Februarie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Printesa Daiana

Au trecut ani buni de la moartea Printesei Daiana, dar abia acum ies la iveala detalii incredibile despre viata ei si despre alegerile pe care le facea, Desi avea o imagine imaculata, nu multi stiu ca o parte din banii ei mergeau catre prostituate, iar gestul, pe cat de condamnabil era, pe atat de justificabil era pentru ea si pentru cei din jurul ei.

“Cred ca cea mai grea boala de care sufera omenirea in momentul de fata este cea a oamenilor care se simt neiubiti. Iar eu stiu ca pot oferi cuiva dragoste timp de un minunt macar, o jumatate de ora, o zi sau o luna. Ma simt bine sa pot face asta, vrea sa fac asa ceva”, a declarat, la un moment dat, Lady Di pentru Global Citizen.

Drept urmare, Printesa Inimilor mergea adesea prin Londra si facea cate un gest frumos pentru cineva care n-avea parte de asa ceva. Majordomul fostei sotii a Printului Charles, Paul Burrell, si-a amintit cum Printesa Diana mergea adesea cu masina prin oras si se intalnea cu prostituatele, dupa cum ne informeaza Arizona Daily Sun.

Devenise o persoana atat de familiara acestora, incat isi vorbeau pe nume printesa cu doua-trei prostituate… Le dadea bani, mai ales cand era frig afara sau ud, si le spunea sa mearga acasa”, a dezvaluit Burrell. La un moment dat, Diana i-a dat unei prostituate bani ca sa-si cumpere o haina care sa-i tina de cald, insa a fost dezamagita de ea. “Chiar se enervase ca, atunci cand a vazut-o ulterior, prostituata nu purta haina, lucru care insemna ca cheltuise banii pe altceva”, a continuat sa explice fostul majordom al regretatei printese.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006794 (s)