News Flash:

Catalin Rizea, primele detalii despre boala sotiei sale, ADDA. Artistei i-au paralizat anumite parti ale corpului

17 Februarie 2022
417 Vizualizari | 0 Comentarii
ADDA

ADDA trece prin una dintre cele mai grele perioade din viata sa. Artista a aflat ca a fost diagnosticata gresit si, implicit, s-a tratat de o boala pe care nu a avut-o niciodata. Artista a ajuns la capatul puterilor si, dupa ce a facut mai multe analize a aflat ca sufera de o boala care i-ar putea fi fatala. 

ADDA le-a dat fanilor una dintre cele mai triste vesti din ultima perioada. Dupa ce si-a informat urmaritorii cu privire la evolutia unei boli care, de fapt, nu exista. Sotia lui Catalin are boala Lyme, de care sufera nu doar ea, ci si vedete cunoscute din afara precum Justin Bieber sau Bella Hadid. ADDA este foarte speriata de tot ce se intampla cu ea si cu corpul ei, mai ales ca acum urmeaza o perioada in care va fi supusa unui tratament puternic.

Vedeta a vrut sa fie prima care le da veste fanilor si i-a anuntat ca in perioada urmatoare va absenta de la TV sau de la alte aparitii publice. Totusi, in toata aceasta perioada, ADDA va avea parte de sustinerea sotului ei, care ii va ridica mereu moralul.

Sotul Addei, Catalin Rizea, sustine insa ca atat el, cat si sotia sa raman optimisti.

„Boala Addei se afla inca intr-un stadiu incipient. Iata un motiv pentru a ramane optimisti, si Adda, si eu, si ceilalti membri ai familiei noastre”, a declarat Catalin Rizea pentru impact.ro.

„Facem fata de un an si ceva. Vom face si pe mai departe, fara nicio indoiala. Iar eu, sotul ei, ii voi sta alaturi, ca de fiecare data! Ce va asteptati sa va spun?!”, a adaugat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)