News Flash:

Cine este tanara din Romania care i-a furat mintile lui Kanye West. „Este spectaculoasa si speciala”

18 Februarie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Kanye West

Valentine's Day nu a venit cu vesti bune pentru Kanye West. Daca acum cateva zile sarbatoarea ziua de nastere a iubitei lui, Julia Fox, cu mare fast, acum, Ye a ramas din nou singur. In timp ce unii il compatimesc, altii cred ca in felul asta are mai mult timp sa se gandeasca la Kim K.

In cazul lui Kanye West si al Juliei Fox, dragostea nu a durat mai mult de o luna. Cei doi s-au despartit, iar decizia pare ca i-a apartinut Juliei. Actrita din „Uncut Gems” a promis ca va ramane prietena si colaboratoarea lui Kanye, dar ca nu va mai putea fi iubita acestuia. La inceputul anului, atunci cand au aparut primele zvonuri despre relatia lor, nu multa lume a crezut in povestea lor de dragoste. Mai mult, multi dintre cei care au vazut cum se comporta unul cu celalalt, au crezut ca este vorba doar despre o strategie de marketing.

La evenimentul de moda de la Paris, Kanye a fost in centrul atentiei si se pare ca a conversat cu toata lumea. Artistul este o fire prietenoasa si a discutat cu mai multe persoane, care se aflau la petrecerea de dupa prezentare, inclusiv Tania Alexandra. Alexandra Tania a vorbit despre discutia pe care a avut-o cu fostul sot al lui Kim Kardashian. Ea a spus ca au vorbit putin despre moda, despre muzica, deoarece si ea se ocupa de moda.

„Da! Am vorbit un pic despre moda, despre muzica, am avut o discutie, da! Ma ocup de moda mai mult, dar da, sunt si antrenor de fitness", a declarat Tania Alexandra despre discutia cu Kanye West.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007284 (s)