News Flash:

Cu cine a inlocuit-o Catalin Cazacu pe Ramona Olaru dupa ce s-au despartit. Sportivul a mers deja la film

16 Martie 2022
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Cazacu

Ramona Olaru sustine pe social media ca este de neinlocuit , dar se pare ca fostul ei iubit are o alta parere. Catalin Cazacu a iesit la film dupa deceptia pe care a avut-o in dragoste si se pare ca se recupereaza incet, dar sigur.

Ramona Olaru si Catalin Cazacu au zguduit scena mondena. Inca din weekend, s-a speculat ca cei doi s-au despartit dupa aproape jumatate de an de relatie. Vestea a picat ca un fulger asupra fanilor care, deja ii vedeau impreuna pana la adanci batraneti. Dupa ce subiectul a fost evitat cu gratie de catre Catalin Cazacu, a venit randul Ramonei sa ii lamureasca pe toti. Bondina nici nu il mai urmareste pe Instagram de sportiv. Gestul este inexplicabil, mai ales ca in urma cu cateva zile, Ramona Olaru a fost surprinsa de catre Cazacu cu un buchet imens de flori.

Cazacu a iesit la film cu bunul lui prieten. Nu a fost intocmai cea mai buna companie, dar a fost varianta cea mai buna in caz de „urgenta majora”. ”Ori am imbatranit, ori am devenit om serios, pe mine m-a scos prietenul meu la un film. La un film cu un caine...”, a spus Catalin Cazacu pe Instagram.

Ramona continua sa il atace pe Catalin asa cum a facut si cu fostii ei parteneri, cu mesaje subtile, dar cu tinta sigura. „Daca vrei sa dureze o relatie trebuie sa te prefaci ca nu te inseala”, „Sunt prea in varsta ca sa mai fiu in preajma oameilor care nu inteleg conceptul de loialitate si onestitate”, „Sunt zile cand ajung atat de jos, incat adun petrol… Si zile-n care ma ridic si-l valorific! :)”, au doar fost cateva dintre mesajele postate de Ramona Olaru in ultimele zile, care au dat de inteles situatia in care se afla frumoasa blondina

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006564 (s)