News Flash:

Ilie Nastase a ajuns de urgenta la spital. Ioana, fosta sotie face declaratii halucinante. ”M-a rugat cu o voce stinsa sa vin la el la spital”

12 Noiembrie 2021
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase a ajuns la spital chiar dupa scandalul cu Ciprian Marica, arata playsport.ro. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale dupa ce a descoperit ca a fost inlaturat din Consiliul de Administratie al unei fundatii pe care cei doi o controlau.

Actuala sa sotie a confirmat toate acestea si a declarat ca barbatul a rugat-o sa vina sa-l viziteze la spital. Specialistii i-au recomandat fostului sportiv sa nu se enerveze pentru ca ar putea aparea complicatii. Chiar bruneta a marturisit ca starea lui de rau a aparut in urma socului avut dupa ce a luat la cunostinta ca Ciprian Marica i-ar fi preluat afacerea.

”Ilie m-a sunat la inceputul acestei saptamani si m-a rugat cu o voce stinsa sa vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindca el are ceva probleme si cu inima. A reusit sa ramana calm in toata nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit sa nu se enerveze, fiindca altfel ar fi putut aparea ceva complicatii. L-am intrebat ce i s-a intamplat si atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nasul nostru de casatorie, i-ar fi preluat afacerea!”, si-a inceput Ioana Nastase seria dezvaluirilor.

Ea spune ca Ilie Nastase a trait zilele trecute ‘socul vietii’ si ca nu isi explica de ce s-a intamplat acest lucru.

„Nu are nicio explicatie pentru ceea ce s-a intamplat, dar a inteles ca Marica i-a luat de sub nas afacere. E socul vietii sale. El spune ca i-a mai semnat lui Marica, in perioada din urma, ceva acte prin care il indrituia sa faca ceva plati in numele sau, dar atat si nimic mai mult!”, adauga Ioana Nastase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005407 (s)