News Flash:

Cristina Ciobanasu este insarcinata?! Poza care i-a pus pe ganduri pe fanii actritei din serialul ”Adela”

12 Noiembrie 2021
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au luat prin surprindere pe toata lumea atunic cand au anuntat ca au pus punct relatiei de 9 ani pe care o aveau. In timp ce Vlad Gherman si-a plans mai peste tot suferinta si a realizat cateva vloguri in care nu s-a ascuns de fani, Cristina a fost mult mai rationala, nu a facut prea multe declaratii, dar s-a afisat direct cu noul iubit.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de Buftea, a fost dragoste la prima vedere, iar toate productiile in care aveau roluri de iubiti nu au facut decat sa ii uneasca si mai mult. Criss si Vlad au avut o trupa doar ei doi, s-au mutat impreuna, iar lucrurile pareau ca se vor concretiza cu cei doi in fata altarului. Viata este imprevizibila, iar luni trecute, indragitii actorii au anuntat separarea.

Actrita deja si-a asumat noua relatie si a inceput sa nu il mai ascunda pe Andrei Muresan, cel care l-a inlocuit pe Vlad Gherman. Momentan, nu se stiu prea multe lucruri despre iubitul Cristinei, dar din pozele pe care aceasta le-a publicat pe Instagram se pare ca cei doi se inteleg de minune si rezoneaza foarte bine. 

Recent, oamenii au observat ca vedeta ar fi pus cateva kilograme in plus, iar intrebarile nu au incetat sa apara. Fanii ei au suspectat ca ar fi insarcinata. Ea a vrut sa clarifice situatia si a postat un videoclip in care a vorbit despre acesta situatie. Cristina Ciobasu si-a asigurat urmaritorii ca nu este insarcinata, ci doar a pus cateva kilograme in plus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007137 (s)