News Flash:

A comis-o din nou

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, pus sub acuzare pentru evaziune fiscală

8 Decembrie 2023
140 Vizualizari | 0 Comentarii

Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, a fost pus sub acuzare pentru a doua oară la nivel federal, de această dată în legătură cu evaziunea fiscală, conform unui document judiciar, conform informațiilor furnizate de agenția AFP.

La vârsta de 53 de ani, Hunter Biden este implicat într-o schemă prin care a încercat să evite plata a cel puțin 1,4 milioane de dolari în impozite federale în perioada 2016-2019, conform procurorului special responsabil cu investigația. Documentul citat detaliază nouă capete de acuzare, inclusiv evaziune fiscală și fals în declarații, susținând că Hunter Biden a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viață extravagant în loc să-și îndeplinească obligațiile fiscale.

Rechizitoriul menționează că fostul avocat și om de afaceri a cheltuit banii pentru finanțarea consumului de droguri, angajarea de escorte, precum și pentru achiziții de mașini și haine de lux.

Această nouă acuzație înseamnă că fiul președintelui, care era deja urmărit penal pentru deținere ilegală de armă, ar putea fi supus a două procese în anul următor, în timp ce tatăl său își continuă eforturile pentru realegerea la Casa Albă.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)