News Flash:

Președintele SUA, Joe Biden, a anunțat!

Organizația palestiniană Hamas a eliberat o ostatică americană în vârstă de 4 ani

27 Noiembrie 2023
145 Vizualizari | 0 Comentarii

Președintele SUA, Joe Biden, a anunțat că organizația palestiniană Hamas a eliberat o fetiță americană în vârstă de 4 ani pe nume Abigail, conform informațiilor furnizate de agenția AFP.

„Este liberă şi se află în Israel. A suferit o traumă teribilă”, a afirmat Biden, într-un discurs din statul american Massachusetts.

Micuța a fost luată ostatică pe 7 octombrie de către Hamas în timpul asaltului acestei organizații islamiste asupra Israelului. Conform consilierului Casei Albe, Jake Sullivan, fetița a fost martora tragicului eveniment în care părinții ei au fost uciși în fața sa.

Prin intermediul eforturilor depuse de Qatar, Israelul și Hamas au convenit asupra unui armistițiu de patru zile, care are posibilitatea de a fi prelungit. Joe Biden a exprimat dorința ca acest armistițiu să fie extins.

„Scopul meu şi obiectivul nostru este să ne asigurăm că această pauză continuă, astfel încât să putem vedea mai mulţi ostatici eliberaţi şi mai mult ajutor umanitar care ajunge în Fâşia Gaza”, a declarat liderul de la Casa Albă.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006063 (s)