News Flash:

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, admite!

Germania întârzie livrările de arme către Ucraina

6 Decembrie 2023
125 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a recunoscut că există întârzieri în livrările de arme către Ucraina. Cu toate acestea, el a subliniat că se depun eforturi pentru a întări capacitățile într-un timp cât mai scurt posibil. Acest anunț vine în contextul sprijinului internațional acordat Ucrainei în fața amenințărilor și tensiunilor din regiune.

„Avem actualmente problema binecunoscută că industria de apărare nu poate ţine pasul cu cererea care există în anumite domenii”, a declarat Pistorius. „Industria apărării îşi sporeşte capacităţile oriunde poate, dar este o chestiune de viteză, nu poţi avea influenţă nelimitată asupra vitezei”, a mai spus ministrul german.

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a precizat că înființarea unei fabrici și generarea stocurilor adecvate de muniție și explozibili necesită timp pentru a permite o producție rapidă. A adus în discuție exemplul producției de muniție pentru tancurile Gepard, unde procesul a necesitat șase luni, chiar dacă a decurs relativ repede.

„Vorbim de termene care pot fi accelerate, dar nu complet abrogate”, a spus Pistorius.


Ministrul german a subliniat că, în prezent, Germania se situează pe locul doi în privința sprijinului acordat Ucrainei prin livrarea de armament și a afirmat că "livrăm tot ce putem".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)