News Flash:

Hot prins in urma unei investigatii a victimei, langa Timisoara. Le-a dat politistilor vinovatul pe tava

20 August 2021
393 Vizualizari | 0 Comentarii
furt

Munca de investigatie demna de un detectiv din partea unei femei, la Giroc. Ea a reusit sa il prinda pe un muncitor care-i furase mai multe bunuri de pe un santier, dupa o investigatie in paralel cu cea a politiei. Hotul a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri, in conditiile in care politistii stiau identitatea lui inca de luni. Mai mult, el a mers in tot acest timp la lucru, pe santier, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Totul a pornit inca din 11 august, pe un santier din Giroc. In jurul orei 21, individul, angajat pe santier, a sunat soferul unei firme de curierat, pe care l-a rugat sa il ajute cu un transport. In masina au fost incarcate materiale de constructii in valoare de cateva sute de euro.

Toate bune si frumoase, pana cand proprietara imobilului la care se desfasurau lucrarile, o tanara antreprenor, a observat lipsa bunurilor. Si-a dat seama ca ceva nu e in regula, asa ca a inceput sa adune imagini surprinse de pe camerele de supraveghere din zona, care au inregistrat furtul.

Femeia s-a dus la sediul politiei din Giroc si a depus plangere pentru furt. I-a lasat pe oamenii legii sa ancheteze cazul, dar in paralel a inceput si ea o investigatie. A mers cu imaginile la sediul firmei de curierat ce detinea microbuzul si, cu ajutorul angajatilor de acolo, a reusit sa il identifice pe sofer.

Timiseanca s-a intalnit cu el si a aflat ca acesta habar nu avea ca a fost implicat intr-un furt. Barbatul i-a povestit ca a fost platit cu 300 de lei sa duca materialele de constructii de la Giroc la Ghilad. Nu il cunostea pe cel care l-a platit, insa a putut sa o duca exact la adresa la care livrase materialele. Tanara i-a anuntat pe politisti ca si-a gasit bunurile furate acasa la fratele unuia dintre angajatii de pe santier, in varsta de 44 de ani. Cel la care au ajuns materialele construia o casa.

Femeia a reusit chiar sa isi recupereze o parte din materiale si l-a identificat si pe autorul furtului, care ii era angajat. Nu il banuia de nimic, mai ales ca barbatul a si fost prezent zilnic, la munca, pe santierul de pe care furase.

Intr-un final, miercuri, barbatul a fost identificat si de politisti. Are la activ o condamnare cu suspendare si este in termenul de incercare, iar acum a fost retinut pentru 24 de ore.

„In data de 18 august a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara au identificat un barbat de 44 de ani, banuit de furtul mai multor materiale de constructii de pe un santier din Giroc. In fapt, in data de 11 august, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, de pe un santier din Giroc, au fost sustrase mai multe materiale de constructii.

Bunurile au fost recuperate partial. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, barbatul de 44 de ani fiind retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis”, au transmis joi, 19 august, reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005317 (s)