News Flash:

Primaria Timisoara a gasit avocati care sa apere noua organigrama in instanta: firma decanului Baroului Timis, cu 220 lei/ora

20 August 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria Timisoara

S.C.P.A. Stanila si Asociatii va ajuta Primaria Timisoara in instanta, in procesul deschis de angajati pe marginea noii organigrame, suspendata recent de Tribunalul Timis. Municipalitatea a ales din doua oferte si va plati 220 lei/ora, in total putin peste 20.000 de euro.
Doua oferte a avut Primaria Timisoara pentru contractul de „servicii de asistenta/reprezentare in instanta pentru litigiile care izvorasc din punerea in executare a Hotararii Consiliului Local al Municipiului Timisoara nr. 237 din 15.06.2021”. Este chiar noua organigrama a Primariei Timisoara, care a fost adoptata la mijlocul lunii iunie si care a fost suspendata recent de Tribunalul Timis. 33 de angajati nemultumiti si sindicatul primariei au actionat in instanta institutia.

Ca sa nu ii trimita pe juristi sa „lupte” cu colegii lor in instanta, conducerea PMT a decis sa contracteze servicii externe. Sefii din primarie motivau, de fapt, cu „existenta unor relatii personale si profesionale intre juristii din aparatul de specialitate si ceilalti functionari care pot afecta impartialitatea, obiectivitatea si eficienta instrumentarii dosarelor existente pe rol” si cu un risc care „vizeaza securitatea informatiilor si a strategiilor de abordare a spetelor in care sunt implicati angajati din aparatul primarului”.

S.C.P.A. Stanila si Asociatii a depus cea mai buna oferta, considera PMT, cu un pret de 220 lei/ora, oferta fiind exact cat suma maxima estimata de PMT in achizitia de servicii: 99.000 de lei fara TVA. A doua propunere a venit de la asocierea Simionovici Radu Mircea Cabinet de Avocat – Chitu Emil Dan Cabinet de Avocat, cu tariful de 140 lei/ora si o suma maxima a contractului de 63.000 de lei fara TVA.

Ofertele au fost analizate in functie de caietul de sarcini, iar castigatoare a fost declarata cea depusa de S.C.P.A. Stanila si Asociatii, care a avut punctajul de 90,90, spre deosebire de propunerea cealalta, de 72. Criteriul de atribuire a fost „calitate/pret”, sustin cei din primarie.

S.C.P.A. Stanila si Asociatii a fost fondata de Sergiu Stanila, care a fost ales decan al Baroului Timis in decembrie 2020, pentru o perioada de patru ani.

Deocamdata, Primaria Timisoara functioneaza doar partial dupa noua organigrama. Institutia trebuie sa faca recurs la procesul castigat in prima instanta de sindicat si cei 33 de angajati nemultumiti. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004774 (s)