News Flash:

Politistul care a fugit de la locul accidentului era cu o femeie in masina MAI si a lovit doua persoane

19 August 2021
598 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Detalii socante legate de accidentul in care a fost implicat un politist, cu masina de serviciu, la Timisoara. Barbatul a lovit de fapt doua persoane pe trecerea de pietoni, in timp ce se afla in masina cu o femeie. Aceasta a fost identificata, nu este politista, iar omul legii o plimba cu masina de serviciu.
Politistul de la la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase a fost plecat in misiune, in 11 august, cu una dintre autospecialele de serviciu. La intoarcerea in Timisoara, in loc sa mearga la baza pentru a lasa masina, a mers dupa o femeie blonda. Era alaturi de ea in momentul in care a fost implicat in accidentul de circulatie, produs la intersectia strazii Lalelelor cu Calea Dorobantilor.

Mai mult, spun martorii accidentului, politistul nu l-ar fi accidentat numai pe tanarul de 26 de ani pe trecerea de pietoni. Acesta traversa strada alaturi de sora lui, ambii fiind loviti de autospeciala de politie si aruncati la pamant. Omul legii s-a asigurat ca cei doi pot sta pe picioare, a luat numarul de telefon al baiatului, iar apoi a plecat promitand ca va lua legatura cu victimele pentru a vedea cum se simt. Nu a mai dat insa niciun semn.

Toata povestea a iesit la iveala abia in 13 august, atunci cand tanarul de 26 de ani a mers la spital acuzand dureri la spate. Asa au aflat politistii de la rutiera despre accidentul in care a fost implicat colegul lor si au intrat pe fir.

Atunci cand a fost pus in fata faptului implinit, politistul de la Arme Explozivi si Substante Periculoase a recunoscut ca l-a lovit doar pe tanar, insa a spus ca s-a inteles cu victima care nu avea probleme de sanatate vizibile. Nu a suflat nicio vorba despre cea de-a doua victima, dar nici despre femeia blonda care il insotea in momentul accidentului. Mai mult, dupa ce a recunoscut o parte din poveste, a incercat apoi sa nege ca ar fi lovit pe cineva cu masina. Varianta lui nu i-a impresionat insa pe ceilalti politisti care au reusit sa afle rapid ce s-a intamplat.

Individul este cercetat penal acum pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor. Mai mult, pe langa ancheta politistilor de la rutiera, va trebui sa dea explicatii si in fata politistilor de la Biroul Control Intern. Pentru ca a fost implicat in accident, dar si pentru ca era insotit de o femeie care nu este politista, in timpul programului, in autospeciala de serviciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005067 (s)