News Flash:

Gospodine, notati! Asta este reteta de pizza pe care o face sotia lui Bieber

6 Mai 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Hailey

Hailey Bieber demonstreaza, inca o data, ca este sotia perfecta. Modelul profita din plin de timpul liber si, atunci cand nu se afla pe marile podiumuri ale lumii, Hailey trece in bucatarie.


Hailey Bieber nu posteaza pe Instagram doar imagini fara cusur, ci si retete. Recent, aceasta a filmat un reels in care le-a aratat fanilor reteta ei reinterpretata de pizza. Modelul nu se complica deloc si le-a aratat ca se poate gati simplu si delicios. Cu siguranta este un motiv in plus pentru care Biebs este mandru de sotia lui.


Hailey a filmat saptamanile trecute o campanie pentru Hugo Boss, campanie in care apare si prietena ei, Kendall Jenner, dar si Khaby Lame, celebrul italian de pe TikTok. Pentru model, anul care a trecut nu a fost deloc unul rau din punct de vedere profesional. Aceasta a bifat proiect dupa proiect, toate de succes, iar la cum a inceput 2022, sigur va fi la fel de prolific.


Toate proiectele si toate campaniile i-au adus lui Hailey Bieber nici mai mult, nici mai putin de 20 de milioane de dolari in conturi. Aceasta se poate lauda ca numai anul acesta a avut campanii pentru Versace, Yves Saint Laurent, Levi’s, dar si aparitii pe copertile unora dintre cele mai tari publicatii precum Elle, Vogue, V, Bazaar si GQ.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005045 (s)