News Flash:

Cum a fost ceruta Rihanna in casatorie. Iubitul artistei a intrecut orice imaginatie

6 Mai 2022
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Fanii cuplului Rihanna - A$AP Rocky sunt in culmea fericirii. Cei doi si-au unit destinele in secret cu mult timp in urma, iar acum au decis sa imparta vestea si cu cei care ii urmaresc in online si nu numai.


A$AP Rocky a lansat, in sfarsit, videoclipul piesei „D.M.B”. Rapperul a fost vazut filmand acest material cu mai bine de un an in urma, atunci cand era la inceputul relatiei cu Rihanna. Videoclipul ridica multe semne de intrebare, mai ales finalul. Cuplul este vazut in timp ce iese de la starea civila si este aplaudat de catre toti cei prezenti la eveniment. In timp ce se arunca cu petale de trandafir peste ei, Riri si A$AP par mai fericiti ca niciodata. Rocky a cerut-o de sotie intr-un mod original, purtand un accesoriu pentru dinti pe care scria „Marry me”, iar Rihanna i-a raspuns sub aceeasi forma. Din pacate, surse apropiate cuplului spun ca cererea in casatorie a fost doar de dragul videoclipului. 


Desi in ultima perioada nu au avut parte de cele mai linistite zile, cuplul a decis sa organizeze faimosul baby shower. Petrecerea a fost un eveniment gandit mai mult pentru a sta in compania familiei. Surse apropiate cuplului au declarat pentru ET ca rudele Rihannei au zburat special pentru asta tocmai din Barbados.


Baby shower-ul a fost o surpriza pentru toata lumea, mai ales ca multi se asteptau ca cei doi sa fie in relatii tensionate. Daca zvonul cu inselatul a fost unul fals, stirea cu arestul lui Rocky pe aeroportul din Los Angeles a fost cat se poate de reala. A$AP a ajuns la sectia de politie si a fost nevoit sa plateasca 500.000 de dolari pentru a fi eliberat pe cautiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006414 (s)