News Flash:

Gina Pistol, atacata chiar de Anul Nou. Cum a reactionat iubitul ei, Smiley. „Penibil”

31 Decembrie 2021
476 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol a fost atacata de cei care nu o au deloc la inima chiar in perioada aceasta plina de magie. Vedetele de la noi sunt in vizorul tuturor aproape tot timpul, lucru care inseamna ca primesc des si critici. Iubita lui Smiley a fost pusa la zid dupa ce a postat pe Instagram.

Prezentatoarea emisiunii ‘Chefi la cutite’ nu a stat cu mainile in san si a reactionat imediat. Cei mai carcotasi din mediul online nu se lasa nici la final de an cu comentariile urate. Gina este obisnuita deja cu publicul si cu faptul ca este o persoana publica si acest statut nu ii aduce mereu beneficii.

Aceasta a impartasit cu fanii un mesaj primit de la un internaut deloc fericit de prezenta ei in spatiul public. Concret, vedeta a fost numita penibila pentru o vestimentatie pe care a purtat-o intr-o fotografie.
”Postasem unul dintre mesaje dupa care l-am sters si l-am repostat, e ca un semnal de alarma, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar ca doamna respectiva are o problema si nu as mai vrea sa explic de ce nu vreau sa-mi arat copilul in lumea asta virtuala, uite de aia.

De obicei cei care ma cearta ca nu-mi arat copilul sunt oameni agresivi, foarte agramati si oameni care au probleme”, spunea Gina Pistol pe InstaStory, in trecut., informeaza Playtech.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006518 (s)