News Flash:

Anamaria Branza se retrage din sport. „Cea mai importanta medalie era... ”

31 Decembrie 2021
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Maria Branza

Pe 27 noiembrie, Ana Maria Branza (Popescu), vicecampioana olimpica la Tokyo 2020, a fost declarata de Federatia Internationala de Scrima cea mai buna spadasina a lumii in sezonul 2020-2021. Sportiva a primit aceasta distinctie pentru a cincea oara in cariera, un record in aceasta disciplina.
Spadasina marturiseste ca, in momentul in care s-a urcat pe podium, a stiut ca aceea avea sa fie ultima competitie pentru ea si ultima oara cand va purta costumul alb in calitate oficiala. La scurt timp dupa competitie, si-a anuntat retragerea.


„Am avut un sentiment ciudat de gol! Stiam ca va fi ultima competitie si pana in semifinale, la prezentare oficiala a sportivilor, am tot glumit pe seama faptului ca e pentru ultima data cand imbrac acel costum alb intr-un concurs oficial. Apoi, cand mi-am auzit numele, am simtit un val de emotie si ochii mi s-au umplut de lacrimi. Practic, in finala nu m-am duelat doar cu adversara din fata mea, ci si cu o groaza de emotii si ganduri. Dar am incheiat pe podium si cred eu, mi-am luat ramas bun intr-un cadru minunat pentru ca acea competitie organizata in Dubai este o celebrare a scrimei„, a marturisit ea pentru csid.ro.

Cu toate ca si-a anuntat retragerea, Anamaria Branza marturiseste ca nu poate sta departe de sportul care a condus-o spre victorie si de sala de scrima.

„Pandemia m-a invatat sa nu imi mai fac planuri pe termen lung, asa ca sunt rezervata in a da un raspuns clar. Dar cu siguranta ma vad tot alaturi de sportul care mi-a dat o viata, bucurandu-ma de realizarile colegilor ramasi in competitie”, a mai spus ea pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)