News Flash:

Cristina Joia, arhitecta de la „Visuri la cheie” nu si-a revenit nici dupa un an de cand a fost atacata cu bestialitate

31 Decembrie 2021
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Joia

Cristina Joia, arhitecta de la ”Visuri la cheie” a trecut prin clipe de cosmar anul trecut dupa ce a fost lovita pe neasteptate de o femeie intr-un supermarket. Cristina a suferit leziuni destul de grave la nivelul nasului si, chiar daca a trecut prin cateva operatii pentru a reveni la aspectul de dinainte, vedeta a ramas cu cicatrici adanci pe care le corecteaza cu machiaj si pe care abia acum a avut curajul sa le arate.

Cristina Joia de la „Visuri la Cheie”, a fost atacata de o femeie intr-un supermarket din Capitala. Arhitecta a suferit mai multe operatii la nas, pentru a se recupera. Cu toate astea, aceasta a ramas cu o cicatrice destul de vizibila, dar pe care nu se mai fereste sa o arate. Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost condamnata definitiv la un an si trei luni de inchisoare, cu suspendare. Aceasta a fost obligata de catre Curtea de Apel sa presteze munca in folosul comunitatii, dar si sa achite victimei daune morale si materiale, potrivit Adevarul.

„Imi vad cicatricea in fiecare zi in oglinda, deci e un exercitiu sustinut sa nu mai atasez imaginii ei si trauma si sa o privesc doar ca o brazda pe nas. O perioada am crezut ca sunt ok, pana cand, intr-un magazin, a venit o prietena din spate si mi-a atins usor umarul: „Hei, Cris! Ce faci?“ – am tipat atat de tare ca am speriat tot magazinul. Mi s-au inmuiat genunchii, am simtit ca lesin! Am avut o perioada cosmaruri, dar au trecut. Proiectul cu „Visuri la cheie” m-a tinut extrem de ocupata astfel incat am fost fericita ca pot fi utila din nou si imi pot relua viata.


Regret, in schimb, suferinta rasfranta asupra familiei mele.  Andrei s-a speriat foarte tare, sora mea avea Covid, era singura intr-un apartament – pentru ea faceam cumparaturi in acea zi, sa-i las mancarea la usa, tata avea Covid, singur la Slatina, nu am apucat sa-l sun din spital si a aflat dechizand televizorul si vazandu-si copilul plin de sange pe toate canalele. I s-a facut rau si a ajuns si el la spital.
Apoi procesul in sine, nenumaratele dati in care fugeam de la filmari sa ajung la tribunal si avocata agresoarei nu se prezenta obtinand astfel amanari peste amanari.

Senzatia stranie ca dupa agresiune a urmat o agresiune emotionala si un joc al nervilor in sala de tribunal in care dreptatea poate fi interpretata si contestata. Dar dincolo de durere si dezamagire am fost coplesita de cati oameni si-au rupt din timpul lor sa-mi trimita mesaje de incurajare – le multumesc si sunt tare recunoscatoare.”, a declarat Cristina pentru evz.ro.


evz ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005173 (s)