News Flash:

Anamaria Prodan l-a atacat din nou pe Laurentiu Reghecampf. „Ratatii se vor duce... ”

31 Decembrie 2021
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Razboiul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf de abia de acum incepe. Laurentiu i-a cerut fostei sale sotii sa nu-i mai pronunte numele in public si nici sa nu se mai lege de el in niciun fel in declaratiile pe care le face. Din nefericire pentru el, Anamaria a iesit victorioasa in prima batalie si s-a laudat cu decizia primita de la instanta pe internet. 

In utlima perioada, in divortul dintre Reghe si Anamaria se vorbeste mai mult despre relatia pe care antrenorul o are cu Corina, femeia care ii va darui un copil. Vizibil deranjat de aceasta situatie, Reghe s-a adresat instantei, dar, din pacate, hotararea nu a fost in favoarea lui, iar Anamaria Prodan a publicat victoria pe internet.

Imbracata foarte sexy cu o rochie care ii pune in evidenta corpul bine lucrat, Anamaria Prodan s-a asigurat ca le-a transmis tuturor un mesaj foarte important si clar. ''Pregatiti pentru 2022! Eu sunt! Anul acesta va fi perfect! Promit! Ratatii vor disparea'', a scris Anamaria Prodan pe pagina sa persoanala de socializare.

Corina, iubita lui Reghe este deja insarcinata si ii va darui acestuia un copil. Laurentiu a decis ca cel mai corect fata de Anamaria Prodan este sa divorteze. Laurentiu Reghecampf avea de mai mult timp o relatie cu mai tanara Corina Bilcon. Cei doi s-au cunoscut in Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat, astfel ca tanara s-a mutat deja cu Reghe, iar acum, in calitate de parinti, au realizat si primul pictorial impreuna. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005831 (s)