News Flash:

Adrian Nartea, in cartile pentru „Survivor”. De ce a refuzat actorul din „Vlad” competita din Republica

31 Decembrie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Adi Nartea

Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. Ambele echipe, atat cea a Faimosilor, cat si cea a Razboinicilor au fost confirmate. Ceea ce nu multa lume stie este faptul ca si actorul din „Vlad”, Adi Nartea trebuia sa faca parte din echipa Faimosilor. Desi a fost tentat sa isi testeze limitele departe de casa, in Republica Dominicana, Adi nartea a refuzat propunerea de mii de euro.


„Am stat si cate trei saptamani departe, cand am avut filmari si a trebuit sa plec in afara orasului. Evident vorbeam mult la telefon, dar nu puteam face asta tot timpul, deci am trait si aceste sentimente. Sunt cumva gestionabile. Chiar si lipsa mancarurilor sotiei mele le-am experimentat.
Timp de trei sau patru luni de zile am practicat fasting-ul, adica aveam perioade de la 18 si pana la 22 de ore de nemancat, cand beam doar apa si cafea. A fost o perioada care mi-a placut foarte mult, care m-a provocat”.
, a declarat Adi Nartea pentru evz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005327 (s)