News Flash:

Stefania lui Speak este gravida? Detaliul care i-a facut pe fani sa intre la banuieli

27 August 2021
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefania Speak

Odata cu participarea la Asia Express, capitalul de imagine al Stefaniei a crescut considerabil. Cea care era cunoscuta odinioara ca fiind ”libelula lui Speak” a ajuns sa se bucure de propria celebritate, ba chiar si-a facut debutul si in domeniul business, iar viitorul suna mai promitator ca niciodata.

Stefania si Speak formeaza un cuplu foarte apreciat. Cei doi sunt mereu naturali, spontani, iar pe Instagram impartasesc cu fanii experientele lor de zi cu zi, fara filtre. Stefania a reusit sa isi dubleze comunitatea de cand a participat la Asia Express si a ajuns sa aiba peste un milion de urmaritori, fiind una dintre cele mai populare influencere de la noi. Nu mai este niciun secret faptul ca postarile acesteia aduna sute de mii de like-uri intr-un timp record, iar tot ce lanseaza, fie ca vorbim de piese, sau de haine, ajung imediat la inimile fanilor.

Stefania si-a vazut visul cu ochii, atunci cand pe marile ecrane din New York a fost proiectata o imagine cu noile ei costume de baie. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutorul lui Speak si al echipei de management si PR. Stefania si Speak au multe proiecte comune, printre care campanii publicitare la unele dintre cele mai mari branduri de la noi din tara. Cuplul a participat mai demult la filmarile de la videoclipul lui Smiley pentru un important lant alimentar de la noi, dar de abia acum au urcat pe Instagram cateva imagini.

Fanii nu s-au putut abtine si au observat imediat ca burtica Stefaniei nu este la fel cum o stiau ei, cu patratele, ci pare a fi mai degraba o burtica de graviduta. Speak i-a linistit imediat pe cei care ii urmaresc si le-a spus ca burtica proeminenta se trage de la shaorma.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by SPEAK (•iamspeak)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005875 (s)