News Flash:

Inna este mai pregatita ca niciodata sa devina mamica. ”Imi doresc sa fiu mama!”

27 August 2021
392 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA Deliric

INNA si Deliric au implinit un an de relatie, iar in tot acest timp, lucrurile dintre ei au evoluat mai frumos ca niciodata. INNA a primit de multe ori intrebarea cand are de gand sa se casatoreasca, dar si cand are de gand sa devina mamica.

INNA si iubitul ei formeaza unul dintre cele mai fresh cupluri de la noi. Cei doi se potrivesc de minune, iar marele lor avantaj este ca profeseaza in acelasi domeniu. INNA nu crede ca un act o poate face mai fericita si, tocmai din acel motiv, de fiecare data cand are ocazia tine sa precizeze ca se bucura de moment si ca are incredere ca toate lucrurile vin la timpul lor. 

”Am invatat pe tot parcursul acestor ani sa ma bucur si mai mult de fiecare clipa, sa calatoresc de fiecare data cand am ocazia, sa ma bucur de momente speciale alaturi de oamenii dragi mie. Am inteles inca o data cat sunt de recunoscatoare ca pot face ce imi place – sa fiu artist, sa fiu pe scena.  Imi doresc sa fiu mama, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor.  Mireasa nu ma vad. Imi place sa am o familie si o sa imi fac o familie, am o familie deja, eu locuiesc cu parintii mei inca, daca va vine sa credeti, asa ca nu duc lipsa de familie. Imi doresc si copii, imi doresc tot ce isi doreste orice om care are un job, care pleaca dimineata si ajunge seara acasa.”, a delcarat INNA pentru ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004626 (s)