News Flash:

Antonia a fost victima bullying-ului in copilarie si trage un semnal de alarma. ”Faptul ca toti aveau arme...”

27 August 2021
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista are fani peste tot in lume si se bucura de succes. Chiar daca lucrurile par roz, perioada de acomodare in Romania nu a fost tocmai una usoara pentru artista.

Drumul catre succes nu a fost unul deloc usor pentru Antonia, mai ales in perioada de inceput petrecuta in Romania. Anto a trait o buna vreme in America, iar asta a facut-o sa vorbeasca din reflex in engleza sau sa se exprime un pic mai dificil in limba romana. De aici si pana la un intreg val de critici a mai fost un singur pas.

”Mi-e rusine sa vorbesc in romana. Eu sunt in tara de 12-13 ani deja am ramas cu trauma, fara sa ma victimizez. Imi este rusine pentru ca s-a facut atat de mult misto pe seama asta incat m-a facut sa simt ca nu sunt inteligenta din cauza asta. Este efectiv un blocaj. Au facut colaje pe net despre cum se balbaie Antonia si am spus stop! N-o sa mai vorbesc la televizor. Mai degraba zic doar ”da” sau ”ok”, sa fiu safe. A fost un soi de bullying. De aia vorbesc mai incet, ca nu am incredere in mine, dar eu am foarte multe de spus.” a spus Antonia intr-un podcast.
Nici perioada copilariei nu a fost una lipsita de evenimente, mai ales la scoala. "Am crescut in Utah si Las Vegas de la 6 pana la 18 ani. Nu as spune ca a fost o copilarie grea, a fost o perioada frumoasa, chiar una dintre cele mai frumoase din viata mea. Mi-a displacut mult bullying-ul (si eu m-am confruntat cu el), dar si faptul ca multi aveau arme pe care le foloseau de la varste mici. De aceea, parintii mei erau super stricti cu programul meu, cu cat timp aveam voie in oras, la petreceri.”, a spus Anto pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005805 (s)