News Flash:

Garsoniera din Cluj este istorie. O noua garsoniera face ravagii, de data asta in Bucuresti

5 Aprilie 2022
522 Vizualizari | 0 Comentarii
Garsoniera

La Bucuresti exista o garsoniera de vanzare, de 21 mp, aflata in Drumul Taberei pentru care trebuie sa platesti ca sa o vizionezi.

Proprietara percepe o taxa de intrare de 10 lei pentru a permite accesul celor interesati. Informatia este trecuta direct in anuntul imobiliar, in care scrie: taxa de vizionare = bilet de tramvai.

O forma prin care femeia isi deconteaza transportul si ii indeparteaza pe gura-casca, cei care cer sa vada ceva ce oricum afla din anuntul publicitar de pe internet, crede ea.

Proprietara a fost exasperata de telefoanele „cumparatorilor” care o fac sa piarda timpul cu intrebari inutile.

„Am avut 70 de telefoane si vizionari aiurea in ultima luna, asa ca am pus pret de vizionare, ca si pe mine ma costa tramvaiul dus intors pana acolo. Am pus poze, se vede foarte clar in ce fel de bloc e. I-am exclus si pe aia cu bancile, ca nu dau credite pentru 21 de mp, cat are garsoniera, asa ca de cand am scris toate astea in anunt s-au mai potolit. Mai primesc telefoane cu intrebari din astea de barbati, ca aia nu inteleg ce citesc si vor sa se afle in treaba, desi scrie clar: pret fix, nenegociabil. Ca de cand a inceput razboiul toti vor cu 20.000, pai eu am dat pe ea 23, cum s-o dau cu 20.000?”, a afirmat proprietara garsonierei de 21 mp.

Anuntul imobiliar de la Bucuresti tinde sa rivalizeze cu celebra garsoniera de 11 mp de la Cluj, care a starnit un val de glume pe internet legate de suprafata de locuit.

„Anuntul lunii din ziarul Anuntul telefonic (in varianta online www.anuntul.ro) este: Garsoniera de 21 de mp din Drumul Taberei care se vizioneaza cu pret de intrare – 10 lei.”, informeaza chiar publicatia de anunturi din Bucuresti, potrivit b365.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006001 (s)