News Flash:

Iulia Albu o face praf, din nou, pe Oana Roman. „Totul pana la strambatul mobilei”

4 Aprilie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman a fost mai mereu „abonata la rubricile Iuliei Albu si ale Oanei Zavoranu. Cum Oana vrea sa se implice in politca si a iesit din scena mondena, mai ramane doar Iulia Albu care sa taie in carne vie vedete de la noi.

Oana Roman face ce fac si intra, din nou, in gura Iuliei Albu. Criticul de moda nu vrea sa mai tolereze greselile Oanei si, cu fiecare ocazie pe care o are, scoate in evidenta gafele pe care aceasta le face, mai mult sau mai putin voit. De data asta, Iulia nu a fost singura care a atacat-o pe Iulia, ci miscarii s-a alaturat si Romanita Iovat, invitata la „Politia modei.”

„Oana Roman nu a fost niciodata comentata pentru ca a fost grasa. Sa nu ne ferim de cuvinte! Nu ma intereseaza ca oamenii sunt grasi, ca sunt slabi, cand sunt lipsiti de bun-gust intra in gura mea si, mai nou, a lui Ovidiu”, a afirmat Iulia Albu, la Politia Modei.

„In momentul in care ai pretentia sa devii influencer pentru o anumita categorie, fie femei, fie barbati, ar trebui sa dai niste teste, un examen de capacitate, altfel ajungi sa influentezi niste persoane care nu sunt decise spre ce stil sa se indrepte ingrozitor”, a completat Romanita Iovan.

„Ea oricum a progresat, ceea ce e un lucru imbucurator. Totul pana la strambatul mobilei! Am o problema cu strambatul mobilei si cu neacceptarea felului in care arati, pentru ca eu nu consider ca cineva ar trebui sa se considere nepotrivit pentru ca nu se incadreaza in niste sabloane oricum idioate’, a completat Iulia Albu.

Singurul care i-a luat apararea Oanei a fost Ovidiu Buta, colegul Iuliei.

„Sunt foarte multe lucruri care nu functioneaza la Oana, dar cateodata functioneaza. Si o zic si ma repet. Fata de multe vedete, fata face un efort. Invata pas cu pas. De-asta va zic ca, daca te uiti efectiv, ca la un parcurs, e impresionant. Ca pe parcursul asta mai cade, mai greseste, dar se vede determinarea. Eu nu pot sa zic cuiva ca nu e bine cata vreme vad efortul. Daca rezultatul era mereu negativ, ziceam ok, schimba macazul. Dar cand mai apare intr-o rochie…”, a spus Ovidiu Buta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006102 (s)