News Flash:

Alexia Eram va lua foc! Pentru cine s-a tatuat, de data asta, iubitul ei, Mario Fresh

5 Aprilie 2022
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Nimeni si nimic nu se poate interpune intre Mario Fresh si pasiunea lui pentru tatuaje. Desi este in Dubai de aproape o luna, artistul a reusit sa se intalneasca cu prietenul lui care tatueaza si, astfel, a mai adaugat un desen permanent la colectie. 

Mario Fresh este foarte atasat de familie si, tocmai de aceea, de fiecare data cand are ocazia se tatueaza pentru cei dragi. De data asta, bunicul lui ocupa un loc special in inima lui si, mai nou, si pe piele. Artistul si-a facut un tatuaj plin de semnificatie care ii va inspira pe multi sa faca la fel. 

Dar nu este singurul. Mario are o colectie impresionanta de desene permanente, iar despre ele a vorbit intr-un vlog de anul trecut. „Cel mai important tatuaj si primul pe care l-am facut este mama, este steaua mea norocoasa. Reprezinta tot ce-i mai frumos si norocul meu in viata si de asta am pus-o aici, sa fie mereu la vedere. Un alt tatuaj care conteaza pentru mine este acesta, cel cu doi lei care impreuna formeaza un singur leu, un intreg. Este vorba despre mine si despre tatal meu. 

Golden Boy este un tatuaj foarte important. Este o perioada care din pacate s-a sfarsit in viata mea, dar ma reprezinta in continuare. De cand sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy si de asta nu va disparea niciodata de pe mana mea. Mai am o chitara care in loc de corzi ale clape, are claviatura unui pian. Am facut treaba asta pentru ca am studiat foarte mult si chiatara si pianul. Am simtit nevoia sa imi scriu si numele, de aia mi-am tatuat ”Fresh” pe brat. 

”Always by my side” si un avion reprezinta povestea mea si a surorii mele, mai am un lup cu o haita si este vorba despre mine si despre prietenii mei care au ramas. Am si un ceas infinit care a durat vreo 5-6 ore si am vrut sa semnifice timpul care trece in favoarea mea. Apoi urmeaza ”13” care semnifica data lui Velea de nastere si mai am doua tatuaje pe picioare si R-ul de pe gat, de la Raluca, sora mea, la care se adauga ”a la folie” pe care l-am facut matchy cu iubita mea.” spunea Mario.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006764 (s)