News Flash:

Povestea uimitoare de viata a lui Dan Bujor. Maseurul preferat al vedetelor s-a luptat cu cancerul tiroidian

5 Aprilie 2022
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Bujor

Dan Bujor nu are nevoie de prea multe introduceri, iar asta nu pentru ca ar neaparat el, in sine, o vedeta, ci pentru ca este prezent pe Instagramul tuturor vedetelor de la noi. Maseurul face arta cu ajutorul betelor de bambus, iar numele cunoscute de la noi apeleaza la el pentru a se mentine in forma.

Dan Bujor este renumit in lumea mondenă. Aproape ca nu este vedeta care sa nu fi apelat la serviciile lui de masaj, fie pentru relaxare, fie pentru remodelare corporala. Denisa Potecaru, Lidia Buble sau Mira sunt doar cateva dintre exemplele de vedete care au trecut pragul locatiei lui Dan Bujor si care l-au recomandat mai departe. Dan Bujor nu a vorbit niciodata despre viata lui personala si nici nu a vrut sa se victimeze in fata urmaritorilor. Totusi, dupa ce a ajuns atat de cunoscut, fanii lui au inceput sa fie mult mai interesati de viata sa. Astfel, intr-o emisiune la Antena Stars, acesta a vorbit despre cat de greu i-a fost si cum a ajuns sa ridice masajul la nivel de arta.

„La varsta de 12 ani, mama nu a putut sa ma mai tina si a trebuit sa ma dea la casa de copii. A avut motivele ei. Chiar daca am cerut niste explicatii, le-a avut pe ale ei si pur si simplu nu .... Am fost dat acolo si am stat cativa ani, am continuat scoala”, a povestit Danut Bujor, la Antena Stars.

„Le luam matura din mana sau furtunul cand isi spalau masina. Imi placea foarte mult sa muncesc. Imi placea sa castig ca sa am pachetelul meu la scoala. (...) Am lucrat pe santier, am invatat sa pun gresie, parchet. In armata am invatat sa fac masaj. Un cadru militar spunea ca il doare spatele si din 1000 de soldati eu am fost alesul. (...) Nu mi-ar ajunge o viata sa spun cat de mult iubesc ceea ce fac. Pentru mine masajul cu bambus este o arta”, a precizat maseurul preferat al vedetelor.

„In 2018 am aflat ca am cancer la tiroida si a trebuit sa ma operez. Apoi a recidivat si a venit si a doua operatie. Asa am intalnit si o clienta care este mama mea spirituala. Ea m-a luat de manuta si m-a dus. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca a avut grija de mine si are in continuare! Am scapat, sunt foarte bine psihic”, a concluzionat barbatul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005151 (s)