News Flash:

Iulia Albu il face praf pe Alex Velea, dupa ce artistul a declarat ca s-a impacat cu ea. „Un barbat nu poate sa trimita o femeie sa linga acadeaua”

5 Aprilie 2022
359 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

In urma cu cateva zile, Alex Velea a fost invitatul lui Rdu Tibulca la podcast. Timp de mai bine de doua ore, artistul a vorbit despre toate momentele importante din viata lui, dar si din cariera. Alex nu a fost deloc scutit de scandaluri, asa ca a adus in discutie si subiectul legat de replicile pe care i le-a adresat Iuliei Albu.

In podcastul amintit, Alex Velea se lauda ca a facut pace cu Iulia Albu. Artistul a recunosc ca, la acea vreme, nu a fost deloc elegant din partea lui sa o jigneasca pe Iulia Albu. Totul ar fi pornit din momentul in care criticul de moda l-ar fi numit „cocalar” pe iubitul Antoniei. Velea nu a stat prea mult pe ganduri si a reactionat. Totusi, nu a mers pana la limitele lui si s-a oprit la timp. Acesta a sustinut ca faptul ca Iulia are o fetita l-a facut sa dea doi pasi inapoi si sa se tempereze. Iulia nu este deloc de acord cu spusele lui, asa ca a postat un mesaj pe Facebook care include si comportamentul lui Velea.

Fiicei mele, Mikaela
Intr-o zi de luni mama ta te va invata sa stai mereu dreapta in fata oricarei furtuni.
Da, draga mea Mikaela, traim intr-o lume urata, urata pentru ca de multe ori oamenii te vor face sa plangi si sa te indoiesti de tine. Si va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa tii mereu capul sus si sa nu te prabusesti in bataia vantului. Fii o salcie, ia-ti puterea din slabiciunea lor. Fii demna si STAI DREAPTA. 
Cand cineva i-a spus candva mamei tale “Bataie de joc cu gaina la cap. Iulia Labu zdreanta fashionista care o suge in batista. Ai strambat o oglinda. Vezi ca noaptea umbla politia si te ia pe duba, pocitanie mica! De multe ori esti mai urata decat prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Sa dai papaverina la gaina, mare manelist.” pentru ca mama ta a spus ca el poarta un lant de manelist si i-a dat o nota de 3 si apoi, dupa ani, a spus “M-am impacat cu ea, ca am jignit-o la un moment dat. Nu mai stiu ce facusem. Am zis niste prostii, am pus o poza, am facut ceva rau… Mi-am cerut scuze dupa. Am realizat ca are si ea copii. Are o fata, nu stiu daca are mai multi copii, dar stiam ca are o fata. Am zis ca poate citeste fata ei ce am zis eu si deja aveam copii atunci. M-am gandit ca nu am procedat bine si mi-am cerut scuze. Ii facusem si o piesa. Un distrack. Era ceva rau! Nu am vrut sa o mai scot si bine am facut. Nu-mi place sa imi bat joc de oameni, sa rad de ei. Imi place sa barfesc cand sunt cu prietenii mei, dar nu imi place in mediul public sa jignesc, ca poate pe unii chiar ii afecteaza. Ii vad ca sunt afectati si ma intristeaza”, mama ta A STAT DREAPTA. Si mama ta, Mikaela, SPUNE:
Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui sa iti ceri scuze. Da, Alex Velea, iti place sa barfesti si sa vorbesti urat despre oameni. Pentru ca tu NU POTI sta drept. Si asta nu se va schimba niciodata, indiferent daca ai sau nu copii. 
Eu stau cu capul sus in fata fiicei mele care trebuie sa stie ca traieste intr-o lume frumoasa in care un barbat nu poate face declaratii care reduc femeia la un obiect sexual. O lume in care nu este Ok sa comentezi fizicul unei persoane, o lume in care un barbat NU POATE NICIODATA sa UMILEASCA o femeie facand-o “zdreanta” si trimitand-o “sa linga acadeaua”. 
Mama ta, Mikaela, STA DREAPTA.
Fii o salcie, Draga mamei.
Lasa-i sa treaca ca vantul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004987 (s)