News Flash:

Irina Fodor, in tandreturi Stefan Banica Jr. Adela Popescu a reactionat imediat. „Aveti o poveste de dragoste... ”

4 Aprilie 2022
738 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Fodor

De cate zile, pe internet circula imaginile surprinse de paparazii in care Irina Fodor este surprinsa in compania lui Stefan Banica Jr. Toti fanii stiu ca cei doi prezinta impreuna „Dancing on ice”, emisiunea de la Antena 1, dar asta nu explica gestul lor, mai ales ca amandoi sunt casatoriti. Adela Popescu a simtit si ea nevoia sa intervina si a spus lucrurilor pe nume, luandu-i apararea Irinei.

”De o saptamana, colegii din presa creeaza titluri care mai de care mai bombastice si preiau in bucla o informatie artificiala, fara a verifica realitatea.  Intamplator, impartim aceeasi meserie, pentru ca si eu am fost 10 ani reporter, dar am fost invatata, la facultate si de-a lungul timpului, sa verific sursele si sa lucrez cu dovezi. Asadar, daca nu m-a sunat nimeni pana acum sa ma intrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidela principiilor, am hotarat sa arat eu care este adevarul, ca sa nu mai existe discutii aberante si inutile. Intalnirea despre care s-a scris in diferite moduri a fost, de fapt, o sedinta legata de proiectul live pe care il prezentam. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fata locului au fost evitate in fotografii si asa s-a creat o stire falsa. Sunt absolut convinsa ca exista imagini si cu ceilalti colegi care au venit la intalnire sau cu Lavinia, care a coborat o data cu Stefan din masina lor. Asta e tot ce am de spus si ce as fi spus de la inceput, daca ma intreba cineva. Va multumesc frumos! Numai bine tuturor!” ,  a scris Irina Fodor pe retelele de socializare.

Acum, a venit randul Adelei sa isi apare prietena, amuzandu-se copios pe baza subiectului.

„Tu si Razvan aveti cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care eu o stiu. Se simte doar privindu-va. Indiferent de ce s-a scris si se va scrie nimeni nu s-ar putea indoi de asta. 
Love 
Ps: Cand veniti la un pahar sa radem putin de “distractia” asta? :)”, a scris Adela Popescu in sectiunea de comentarii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1887 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)