News Flash:

Adda, la un pas de tragedie. „Mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj”

5 Aprilie 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
ADDA

Acum, dupa mai bine de doi ani in care s-a tratat de aceasta boala si a incercat sa tina sub control nivelul de histamina, ADDA a aflat ca, de fapt, boala ei este cu totul si cu totul alta. Borelioza este o boala foarte puternica, iar artista, afland foarte tarziu de existenta ei, va fi nevoita sa urmeze un tratament extrem de puternic pentru organismul ei.

”Eu am presimtit ce am. Am fost la multi doctori, am intrebat si de Borelia Lyme. Mi s-a spus ca sunt nebuna, am fost la psiholog. Mi-am dat seama cand mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Cand am filmat ”Paranoia”, nu imi simteam jumatate de fata. Am inceput tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o sa fie bine”, a povestit artista la „Neatza cu Razvan si Dani”

ADDA este in plin proces de recuperare si are mare noroc cu familia care ii este mereu aproape. Vedeta a laut o pauza de la aparitiile TV, dar a realizat ca nici asta nu ii face bine, asa ca a revenit la programul de dinainte. Fara sa stea prea mult pe ganduri, artista a lansat un nou album, dar si o piesa care se bucura de un adevarat succes in online. Mai mult, anul acesta, sotia lui Catalin are pregatite multe surprize pentru fanii ei, iar una dintre ele este legata de lansarea unei carti. „Cele trei ADDA” este primul proiect de acest gen din cariera ei si, in functie de feedback-ul primit de la fani, poate nu va fi ultimul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005889 (s)