News Flash:

Alex Velea i se alatura lui Dan Capatos. Artistul refuza vehement sa lupte in caz de razboi. „Pentru ce am muri?! Pentru patrie?”

5 Aprilie 2022
439 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Velea

Alex Velea face ce face si isi pune din nou fanii in cap. In aceasta perioada, publicul este foarte sensibil la subiectele legate de razboi, iar iubitul Antoniei a fost foarte vehement in astfel de declaratii. Artistul nu s-a ferit sa recunoasca ca nu ar lupta pentru nimic in lume pentru Romania, iar la primul semn de razboi, si-ar lua familia si ar fugi din tara. 

„Eu urasc violenta, urasc razboaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce iti ofera patria tie? Nu as vrea sa ma duc la razboi, sa fiu nevoit sa ma duc la razboi. Sunt razboaie facute de batrani, in care mor tinerii”, a spus Alex Velea.

Velea nu este singurul in aceasta situatie. Dan Capatos, liderul audientelor tarzii este si el de aceeasi parere. Capatos nu ar lupta in ruptul capului pentru Romania, o tara care, in conceptia lui, nu l-a ajutat si nu i-a oferit nimic concret. La fel ca si Alex, primul instinct al lui Capatos ar fi sa fuga si sa isi salveze familia.

"Ce a facut tara asta pentru tine ca tu sa lupti pentru ea? La o adica, daca vine razboiul peste noi, eu imi iau nevasta, copilul si la revedere. Plecam, fugim pe unde apucam. Eu am datoria sa-mi apar copilul, nevasta, familia, parintii, dar nu tara! Asta sa fie o lectie pentru politicienii care si-au batut joc de tara asta in ultimii 20 de ani!”, a declarat Dan Capatos, la „Xtra Night Show”, spre nemultumirea telespectatorilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005486 (s)