News Flash:

Jador, surprins cu o femeie casatorita in Brasov. Cum se apara manelistul dupa ce au aparut imaginile cu el

5 Aprilie 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador este cunoscut ca fiind un cuceritor. Manelistul iubeste femeile si nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume. De-a lungul timpului, Jador a fost „cuplat” cu multe femei, unele celebre, altele mai putin celebre, dar una singura a fost iubirea lui.

Jador nu scapa niciodata de bliturile paparazzilor. Recent, manelistul a fost surprins pe strazile din Brasov in compania unei femei despre care se spune ca ar fi casatorita. Fanii au inceput sa il asalteze cu mesaje, care mai de care mai dure si i-au atras atentia ca nu este deloc ok comportamentul lui. Cei care ii sunt alaturi de ani de zile lui Jador nu au inteles cum de manelistul a putut sa isi incalce principiile. Satul sa fie tarat in astfel de controverse, Jador a pus punctul pe „i” si s-a aparat.

”As vrea sa abordam un subiect pe care n-am vrut sa-l abordez pana acum. Imi plac femeile si le iubesc, doar ca femeia respectiva era maritata, iar aici e o problema. Nu, nu sunt cu o femeie maritata, doamne fereste asa ceva. Respect sufletul omenesc si nu e ok”, a spus Jador pe retelele de socializare.

In plus, Jador nu se astepta ca fanii sa nu il cunoasca si sa nu stie povestea lui de viata si anume, aceea ca iubeste o singura femeie de ani de zile.

"Doar despre ea am cantat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitatile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul si sufletul ei, dar eu imi doresc altfel de om langa mine. Ca tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fata foarte misto, pe care daca as vedea-o din nou, m-as da iar la ea. Oficial sunt singur!”, spunea Jador intr-un podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)