News Flash:

Francesco si Maria Speranta si-au dus relatia la nivelul urmator. ”Casa de piatra!”

3 Noiembrie 2021
783 Vizualizari | 0 Comentarii
Francesco i Maria

Francesco si Maria Speranta au reusit sa devina intr-un timp foarte scurt personajele principale din Asia Express. Cei doi au format o echipa in urma mixului propus de Irina si se pare ca schimbarea le-a priit amandurora. Fiul Patriziei a avut mereu numai cuvinte de lauda la adresa Mariei Speranta, iar fiica Adrianei Trandafir l-a apreciat pe Francy pentru motivatia de care da dovada. Gand la gand cu bucurie!

Francesco si Maria Speranta au pus pe jar echipele din Asia Express. Cei doi s-au inteles de minune, iar asta nu a facut decat sa alimenteze speculatiile celorlati conform carora ar forma un cuplu. Si acum, dupa luni buna de la incheierea proiectului, Franci inca este tachinat de catre colegii lui. Azi, majoritatea concurentilor s-au intalnit, cel mai probabil sa filmeze ceva special, iar fiul Patriziei nu a scapat de anumite intepaturi. Cuza l-a filmat pe Francy in timp ce i-a urat ”Casa de piatra”, fara ca acesta sa se supere sau sa-l contrazica cu ceva, semn ca exista toate posibilitatile ca intre el si Maria Speranta sa se fii infiripat ceva. 

Fiul Patriziei nu este foarte vocal, dar in urma mixarii echipele, Francesco a fost mai fericit ca niciodata ca a facut echipa cu Maria Speranta, fiica Adrianei Trandafir. Francesco Paglieri si fiica Adrianei Trandafir s-au completat de minune si au facut fata cu brio probelor. Celelalte echipe s-au amuzat teribil de mixul creat de Irina si erau convinse ca intre Francy si Maria se leaga ceva.
”Eu sunt liber de un si ceva, dar stiu ca Maria e un pic ocupata”, a spus Francesco Paglieri la testimoniale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007301 (s)