News Flash:

Mihai Petre ar fi plecat in Asia Express si fara Elwira. Cu cine i-ar fi placut sa fie in echipa?

2 Noiembrie 2021
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre

Mihai Petre nu are nevoie de prea multe introduceri. Dansatorul a devenit mai familiar publicului ca niciodata acum, odata cu participarea la Asia Express. Chiar daca multi l-au vazut pentru prima data pe Drumul Imparatilor, Mihai este o figura cunoscuta televiziunii de la noi. Dansatorul a stat ani buni la masa juratilor de la PRO TV. Dupa ce a plecat de acolo, Mihai Petre si-a facut propriul podcast, unde a avut numai invitati alesi pe spranceana.


In Asia Express, Mihai a demonstrat de nenumarate ori ca este puternic si ca se completeaza perfect cu sotia lui. Dansatorul este unul dintre cei mai fair concurenti din sezonul acesta si, chiar daca a atras antipatii, nu le pune la suflet. Acesta a declarat de mai multe ori ca Asia Express este pentru el un test. Mihai Petre pleaca de fiecare data in cursa motivat de dorinta de a le face mandre pe fetitele lui si a reusit asta pana acum. 


Invitat in emisiunea lui Emi si a lui Cuza, ”Asia mai tarziu”, Mihai Petre a recunoscut ca are un favorit cu care si-ar fi dorit sa faca echipa. Daca nu ar fi mers Elwira, bineinteles. Mihai il apreciaza foarte mult pe Francesco pentru ca este un luptator si pentru ca are simtul umorului. Chiar daca in urma mixului facut de Irina, Mihai a nimerit in echipa cu Natanticu, aceasta este constient ca nu a fost cea mai reusita combinatie.
”Cu Francy as relationa foarte bine. Francy mi se pare super funny. Are un umor care nu este surprins intotdeauna de camera. Da, cred ca cu el as fi facut echipa buna”, a spus Mihai Petre. h

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)