News Flash:

Parfumuri inconfundabile din gama Al Fares by Emper

3 Noiembrie 2021
310 Vizualizari | 0 Comentarii
1 Premium Zafaran octombrie 2021 bzt ro

Cunoscut pentru gama sa fascinantă de parfumuri, Emper este destul de nou în lumea parfumurilor. Cu grupul său dinamic de designeri și parfumieri, Emper a reușit să-și facă un nume în industrie într-un interval foarte scurt de timp. Brandul crede că toată lumea ar trebui să aibă un parfum potrivit personalității sale.

Ei înțeleg valoarea parfumului în îngrijirea de zi cu zi. Când porți parfum, acesta reflectă personalitatea ta. Toată lumea ar trebui să-și poată aminti de tine chiar și atunci când nu ești prezent, doar după parfum. Lăsați oamenii să se întrebe ce parfum purtați astăzi încercând parfumurile fabuloase Emper!

Parfumierii și designerii lucrează împreună pentru crearea unei opere de artă fabuloase - parfumul tău. Fiecare sticlă este creată cu multă grijă și atenție. Designeri  cu experiență lucrează zi și noapte în proiectarea și crearea acelor sticle de parfum uimitoare. Puteți să le așezați pe sertarele de birou, comode sau să le poziționați pe birou.

Aceste sticle sunt umplute cu opera de artă aromatică a lui Emper, creată de parfumieri experimentați. După ani de antrenament și cercetare, ei creează aceste parfumuri folosind ingrediente de calitate superioară.

Parfumierii Emper vizitează diferite țări din întreaga lume, alegând ingrediente fine pentru a vă oferi un parfum rafinat. Parfumurile Emper durează foarte mult din acest motiv. Le puteți pulveriza imediat după ce ați făcut baie, permițând moleculelor de parfum să fie absorbite în mod corespunzător de piele.

Există o gamă rafinată de parfumuri disponibile la Emper pentru bărbați și femei - una dintre ele fiind gama de parfumuri Al Fares by Emper.

Puteți găsi toate parfumurile populare Emper la un preț accesibil aici, la noi pe website. În continuare, vă prezentăm câteva parfumuri din această gamă inedită:

Malikat al Sohra Al Fares by Emper

Este un parfum arăbesc de dama, surprinzator de feminin, suav și discret.

Notele de vârf reprezentate de cuișoare, note verzi, tuberoză se împletesc armonios cu notele de mijloc întruchipate de iasomie și dau o nuanță de eleganță.

La baza stau notele tradițional orientale: seducătorul mosc îmbălsămat cu misteriosul chihlimbar, ce dezvăluie un caracter afrodisiac, ce te ademenește prin farmecul său. Are o cantitate de 100 ml și face parte din categoria olfactivă Oriental Floral.

Seufi Al Fares by Emper

Un parfum arăbesc incontestabil de fermecător și carismatic, potrivit atât pentru el, cât și pentru ea.

Încă de la început, notele de varf te cuceresc prin mixajul sofisticat de bergamota revigorantă cu mentă, condimentate cu aromatul cimbru și rozmarin.

La mijloc notele tandre de trandafir se împletesc într-un dans pasional cu notele dulci savuroase de patchouli, helitrop - ce dezvăluie o aromă de vanilie sălbatică, însoțite și de notele balsamice de lemn de Guaiacum.

La bază, notele profunde de piele, îmbogățite cu cele afrodisiace de lemn de santal și mosc, așezate pe pat de lemn de cedru și labdanum - ce ascunde în sine note caramelate, face din aroma parfumului Seufi o capodoperă irezistibilă plină de magnetism.

Cantitatea este de  100ml, categoria olfactivă oriental - Condimentat.

Note de top: Mentă, Cimbru, Rozmarin, Bergamota

Note de mijloc: Trandafir, Patchouli, Heliotrop, Lemn de guaiac

Note de bază: Lemn de santal, Piele, Mosc, Lemn de cedru, Labdanum

Oud Dinar Al fares by Emper

Parfum unisex de lungă durată, care este minunat pentru orice ocazie. Acest parfum are o gamă largă de note care cuprind un parfum lemnos. Exteriorul auriu și ambalajul produsului oferă o prezentare uimitoare a produsului.

Parfum de lungă durată care va atrage cu siguranță atenția tuturor. Zonele recomandate pentru a pulveriza parfumul pentru cel mai bun parfum se află pe vârful urechilor, în jurul gâtului, în interiorul coatelor și pe haine.

Caracteristici: note precum șofran, scorțișoară, ananas, Labdanum, iasomie, trandafir, Patchouli, vanilie, chihlimbar, Oud.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005343 (s)