News Flash:

Constantin Enceanu a descoperit terapia anti Covid? ”Am crescut cu ea!”

3 Noiembrie 2021
881 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Enceanu

Constantin Enceanu nu se poate plange in perioada asta. Chiar daca spectacolele au fost mai putine din cauza pandemiei de Covid, interpretul de muzica populara si-a gasit un hobby banos. Mai mult decat atat, Enceanu sustine ca ceea ce face el ar putea fi considerat lejer un leac anti Covid.

Pandemia de coronavirus a scos artistii din zona lor de confort. Nu sunt evenimente, asadar, nu se fac bani. Constantin Enceanu spune ca incearca sa tina de angajati, fiindca vine iarna si se gandeste si la ei. Ceea ce ii mai ajuta in perioada asta pe artisti sunt filmarile de la televizor, pentru sarbatori. 


„Daca ar fi dupa mine, ea ar sta in beci… Intr-un an, nu cred ca beau mai mult de doi litri de tuica de prune, in total. Anul acesta am facut-o eu, si nu doamna care se ocupa de obicei, intrucat a patit un accident la mana, iar eu am avut mai mult timp de treburile casnice, de cand a venit pandemia”, a precizat artistul. 


„Eu am crescut cu asa ceva. Dadeam tarcoale cazanului cand se facea acasa. E ceva normal sa faci un cazan de tuica la tara. Poate unor colegi nu le face placere sau nici nu stiu sa sape in gradina, dar eu nu am treaba”, a mai adaugat artistul. 

Constantin Enceanu a recunoscut ca treaba pe plan profesional nu a mai mers la fel de bine ca in anii trecuti, dar vede o raza de speranta in spectacolele de sarbatori. Interpretul spera ca autoritatile sa fie mai receptive la mesajul artistilor si sa permita ca anul acesta sa se organizeze evenimente tematice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006025 (s)