News Flash:

Oana Roman a renuntat la haine. Cum arata sotia lui Marius Elisei in costum de baie? Imaginile care i-au socat pe fani

3 Noiembrie 2021
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Inca de cand a inceput sa fie prezenta Oana Zavoranu pe Youtube si sa ia la bani marunti vedetele de la noi, Oana Roman este abonata ei fidela. De foarte multe ori Querida a ras de Oana si a atacat-o si fix acelasi lucru l-au facut si fanii ei. Acum, satula sa fie pusa la zid pentru o presupusa operatie de micsorare a stomacului, Oana a luat atitudine.

Oana Roman a fost mereu in centrul controverselor si aproape ca nu trece zi fara ca cineva sa nu se lege de ea. Fiica lui Petre Roman a fost acuzata e multe ori ca a apelat la micsorarea stomacului si ca de aia ar fi slabit atat de mult. Pentru a inchide gura rautaciosilor, Oana a plecat in vacanta cu sotul ei, Marius si nu s-a ferit nicio secunda sa pozeze in costum de baie. Fiica lui Petre Roman a purtat o rochie transparenta pe care a legat-o cu snur in talie pentru a sublinia faptul ca este foarte mandra de noua ei silueta. Oana s-a aranjat foarte mult, iar makeup-ul si parul i-au completat perfect tinuta.

„Suntem in Cipru cu mai multi prieteni. Suntem o gasca. Vremea este chiar foarte frumoasa. Desi se anunta ploaie, din fericire nu ploua. Sunt undeva la 25-26 de grade. Preturile nu sunt foarte mici in perioada asta. Apa este calda, numai buna de baie. Ne-am balacit si astazi, desi sunt valuri. (…) Camerele sunt ca niste casute, cu multa piatra”, le-a spus Oana Roman fanilor sai pe Instagram.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007237 (s)