News Flash:

Adelina Pestritu isi mai doreste un copil. Care este parerea lui Virgil despre asta dupa episodul cu Cristi Borcea?

3 Noiembrie 2021
788 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina

Adelina Pestritu a muncit pana a ajuns sa aiba viata perfecta. Postarile de pe Instagram vorbesc de la sine si este mai mult decat evident ca traieste in lux. Adelina a stiu mereu ce vrea, astfel ca s-a concentrat asupra propriei persoane si a muncit pana cand a devenit un brad. Numele ”Adelina Pestritu” are un impact urias si nu este de mirare ca ii vin pe banda contracte de imagine si publicitate. 

Cand oamenii se asteptau mai putin, Adelina Pestritu a dat vestea cea mare. Unii au fost socati de declaratiile sale. Ei bine, ea isi doreste un fratior pentru Zenaida, fiica ei de doi ani. Nu este pentru prima data cand bloggerita povesteste despre faptul ca ea si sotul ei vor sa mai aiba un copil. De data aceasta, pare ceva serios si nu le-a ascuns nimic internautilor. 

„Si uite asa ma faci sa ma grabesc cu un fratior pentru Zeny. Sa ne traiesti multi ani fericita si implinita, Elisabeth”, a scris Adelina Pestritu pe contul ei de Instagram.


„Cat de frumos ????????Binecuvantarile ceresti sa cada peste voi????Hai si cu fratiorul ????????”, „Da, bine gandit”, sau „Sa va traiasca si hai cu fratioara”, sunt doar cateva dintre comentariile date de oameni. 

Sotul ei, Virgil pare sa fie incantat de ideea de a deveni din nou tatic, mai ales ca stie ca Adelina se ocupa exemplar si de Zeny. Virgil nu a comentat deloc episodul in care s-a scris ca Adelina ar fi amanta lui Cristi Borcea, semn ca are incredere deplina in sotia lui si nu da curs tuturor speculatiilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004927 (s)