News Flash:

Biaca Dragusanu a facut-o praf pe Anda Adam. ”Sexy mandarica”

3 Noiembrie 2021
577 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu si Anda Adam sunt doua dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete de la noi. Cele doua se pot lauda cu milioane de fani si cu o popularitate de invidiat. Asa cum probabil multa lume se astepta, cele doua nu se au deloc la suflet si nu rateaza nicio ocazie pentru a-si arunca anumite intepaturi.

Cand aude de rivala ei, Bianca Dragusanu are numai vorbe ”bune” de spus. Dragusanu si Anda Adam nu se suporta deloc si nu este de mirare, avand in vedere ca ambele l-au impartit pe Victor Slav. Bianca nici nu vrea sa auda de Anda si, cu siguranta, sentimentul este reciproc. Invitata recent intr-o emisiune, Bianca a facut praf pe adversara ei si a descris-o in cele mai dure cuvinte. Blondina nu si-a filtrat deloc replicile si a caracterizat-o cu cea mai mare sinceritatea pe cea care a fost odata iubita lui Victor Slav.

”Este barbatoasa, masiva, ponei in comparatie cu mine, 1.80, si sexy mandarica. Adica este sexoasa si mica”, a spus Bianca Dragusanu in cadrul unei emisiuni TV. 

Anda Adam are toate motivele din lume sa fie fericita. Artista a fost ceruta de sotie intr-un cadru de poveste, fix asa cum isi dorea, iar emotiile au fost la cote maxime. Desi nu avea mai sperante si credea ca o sa fie ceruta de catre actualul iubit, acesta a surprins-o pe artista cu marea intrebare.

Anda Adam a spus din nou cel mai mare ”da” si spera ca de data asta sa fie ultimul. Artista si Yosif Eudor Mohaci traiesc o frumoasa poveste de dragoste si, pentru a-i demonstra ca este aleasa inimii lui, Yosif a pus totul la care de unul singur. Acesta a ales sa o ceara de sotie pe Anda fix cand se aflau in vacanta in Turcia pentru ca totul sa fie special. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007709 (s)