News Flash:

Doinita Oancea o face praf pe Loredana Chivu. ”Am vazut-o la mall si arata ingrozitor!

2 Noiembrie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Doinita si Loredana

Doinita Oancea este mai vocala ca niciodata. Dupa scandalul pe care l-a reaprins Lora zilele trecute, actrita a decis sa puna punctul pe ”i” si sa spuna cu subiect si predicat tot ce o deranjeaza. Invitata recent intr-o emisiune unde a trebuit sa faca echipa cu sinceritatea, Doinita a aruncat cuvinte grele la adresa unor vedete din showbiz.

Doinita Oancea a fost mereu sincera si, chiar daca aparitiile ei la tv au fost destul de putine, actrita s-a asigurat ca sunt unele memorabile. Doinita este genul de persoana care nu spune nimic de rau daca nu este provocata, dar fix asta s-a intamplat recent intr-o emisiune. Actrita a mers la una dintre cele mai palpitante rubrici de pe tv, iar acolo a facut senzatie cu declaratiile sale.

Intrebarile din rubrica respectiva nu sunt deloc unele usor digerabile. Doinita a demonstrat ca poate face fata cu brio oricarei provocari, asa ca nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand a trebuit sa dea raspunsurile. Intrebata care este cea mai neingrijita vedeta in conceptia ei, raspunsul ei a fost foarte clar si spontan: Loredana Chivu.

”Statul de vedeta apartine pentru altcineva. Am vazut-o la mall si arata ingrozitor, fata de postarile in care aparea. O cheama Loredana Chivu si arata neingrijit, m-a surprins foarte mult, una afisezi si alta..”, a spus Doinita Oancea in emisiunea TV. Actrita nu a regandit nicio secunda raspunsul dat si a mers cu el pana la capat, fara sa ii pese de scandalul pe care l-ar putea porni cu fosta asistenta tv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006060 (s)