News Flash:

Doinita Oancea, ironii noi la adresa Lorei si a iubitului ei. ”Sa ducem specia mai departe”

3 Noiembrie 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Doinita Oancea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Doinita Oancea si Lora sunt rivale. Conflictul lor aproape ca fusese uitat de public, dar Lora a avut grija sa reaprinda scanteia in podcastul lui Maruta. Catalin nu s-a putut abtine si a avut cateva intrebari legate de triunghiul amoros Lora-Ghenu-Doinita. A fost suficient ca Lora sa rosteasca cateva cuvinte pentru ca scandalul dintre ele sa ia amploatea din nou.

Lora si Doinita Oancea nu au prea multe in comun, in afara faptului ca amandoua sunt frumoase si celebre si ca ambele l-au iubit pe Ionut Ghenu. Frumoasa artista a fost ani de zile acuzata pentru faptul ca i-ar fi furat iubitul celei mai bune prietene, dar nu a dat prea mare importanta gurilor rele. Ea si iubitul ei si-au vazut in continuare de viata si s-au bucurat de fiecare moment pe care l-au trait. Acum, nu se vad traind unul in lipsa celuilalt si au planuri de viitor impreuna.


Desi a suferit mult de pe urma acestei despartiri, odata cu trecerea timpului ranile Doinitei Oancea au inceput sa se vindece. Recent, actrita a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, unde prezentatorul a intrebat-o pe cine ar salva dintre Lora si Ionut Ghenu, daca ar veni sfarsitul lumii, iar ea nu a ezitat sa ii ofere un raspuns sincer si cu totul neasteptat.


”I-as salva pe amandoi, as salva barbatul ca sa ducem specia mai departe. Nu am nimic personal cu absolut niciun dintre ei, sa fie sanatosi amandoi, sa-si traiasca viata, nu ma mai intereseaza.”, a declarat actrita. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006414 (s)