News Flash:

Francesco si Maria Speranta s-au combinat la Asia Express? ”Eu sunt liber de un an si ceva... ”

2 Noiembrie 2021
661 Vizualizari | 0 Comentarii
Francesco i Maria

Sezonul acesta de Asia Express este mai imprevizibil ca niciodata. Echipele sunt atat de surprinzatoare, incat nu stii la ce sa te astepti. Daca pana acum Lidia Buble verbaliza ca nu pleaca nemaritate din emisiune, se pare ca si Francy, fiul Patriziei are planuri mari. Acesta nu este foarte vocal, dar in urma mixarii echipele, Francesco a fost mai fericit ca niciodata ca a facut echipa cu Maria Speranta, fiica Adrianei Trandafir.

Etapa trecuta, imunitatea cea mare a fost castigata de catre Patrizia si Francesco. Nimeni nu se astepta la asta, ba mai mult, unele echipe deja faceau si glume. Mihai Petre si Cuza isi imaginau cum ar decurge o cina romantica intre Francesco si Maria Speranta. Cei doi nu au trebuit sa isi imagineze prea multe, caci totul a devenit realitate. Francesco si Patrizia au mers in locul unde-i astepta Adriana Trandafir si Maria Speranta, prima echipa imuna. Cei patru s-au asezat la masa si au povestit cat de grea a fost cursa. 


Drumul Imparatilor este imprevizibil si plin de provocari. Seara trecuta, Irina a adaugat sare si piper competitiei. Prezentatoarea a mixat echipele, la fel ca in fiecare sezon si le-a nimerit mai bine ca niciodata. Francesco Paglieri a format echipa cu Maria Speranta, iar Patrizia cu Adriana Trandafir. Echipele au fost foarte incantate de rezultat, mai ales Francy. Fiul Patriziei a complimentat-o foarte des pe Maria Speranta. Acesta a spus ca, in conceptia lui, Maria este una dintre cele mai smart concurente din acest sezon.


Francesco Paglieri si fiica Adrianei Trandafir s-au completat de minune si au facut fata cu brio probelor. Celelalte echipe s-au amuzat teribil de mixul creat de Irina si erau convinse ca intre Francy si Maria se leaga ceva.
”Eu sunt liber de un si ceva, dar stiu ca Maria e un pic ocupata”, a spus Francesco Paglieri la testimoniale. a/

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004769 (s)