News Flash:

Lidia Buble a fost profesoara pentru copiii din Iordania, dar ea nu stie sa arate Marea Neagra pe harta

15 Noiembrie 2021
854 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a demonstrat, inca o data, ca in ”Asia Express” probele pot fi castigate cu mult noroc, nu neaparat cu niste cunostiinte solide. Artista a recunoscut aseara ca are mult noroc si ca Dumnezeu lucreaza pentru ea. Dupa ce in editiile trecute nu a stiut ce este acela un tipar, aseara, vedeta a demonstrat din nou ca nu sta prea bine la capitolul cunostinte generale. Fosta iubita a lui Razvan Simion nu a stiut unde se afla Marea Negra pe harta, iar cifrele romane au fost SF-uri pentru ea. 

Lidia Buble a demonstrat ca este dispusa sa faca orice pentru a ajunge in finala ”Asia Express”. Aceasta a facut tot posibilul sa duca la capat probele individuale la care a fost supusa de Irina. Lidia a fost pe tot parcursul probelor un adversar de temut pentru ceilalti concurenti. In editia de aseara, artista a trebuit sa fie profesoara pentru cativa elevi iordanieni. In functie de cateva raspunsuri corecte ofereau acestia, Lidia Buble primea mai repede plicul catre urmatoarea misiune.

Artista nu a acordat prea multa importanta lectiilor, iar de departe, cea care i-a dat cele mai multe batai de cap a fost geografia. Vedeta nu a stiut sa le arate elevilor unde se afla Marea Neagra pe harta, desi acesta era unul dintre cele mai simple lucruri de aratat. Lidia Buble a stat mult pe ganduri, nu a stiut sa se orienteze in functie de punctele cardinale, asa ca a abandonat misiunea.
Norocul Lidiei a fost ca sora ei, Estera i-a obtinut un avantaj pentru urmatoarea proba. Nici acolo Lidia nu s-a descurcat deloc, artista recunoscand ca habar nu are cifrele romane. Lidia Buble a ajuns pe locul doi la Irina si de abia astepta sa se reuneasca cu sora ei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006451 (s)