News Flash:

Andreea Marin, primele declaratii despre divortul de Stefan Banica Jr. Cat de mult a influentat-o asta pe fiica lor, Violeta?

12 Noiembrie 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au avut o relatie de lunga durata, care la un moment dat nu a mai functionat. In timp ce se intelegeau de minune si se iubeau la nebunie, au conceput-o pe fiica lor, Violeta. Fosta prezentatoare si-a dorit din tot sufletul sau un copil, avand in vedere ca pierduse doua sarcini si a suferit enorm. Din nefericire, fata lor a crescut fara a-i avea pe ambii alaturi de ea.
Andreea Marin nu regreta nimic


Cand Violeta avea varsta de cinci anisori, cei doi au decis ca a venit vremea ca fiecare sa mearga pe drumul lui. Momentul divortului a fost unul care a marcat-o pentru toata viata pe fiica lor. Nu isi poate scoate nici acum din minte, ziua in care jurnalistii au dat buzna in locuinta lor si se urcau pe masini, doar pentru a face o fotografie.


„Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, sa vezi pe cineva catarat la propriu pe masina ta, doar ca sa faca o poza. Cumplit. Stii ca se spune ca intr-o relatie exista greseala si din stanga, si din dreapta. Imi pare rau, n-am gresit. Dimpotriva, am facut tot ce mi-a stat in putere sa fie bine. Dar pana la urma, in relatiile pe care le avem de-a lungul vietii, e vorba si de potrivire. Nu inseamna ca unul e alb, celalalt e negru, unul greseste, celalalt nu greseste. Pur si simlu, ti se poate parea ca e bine la inceput si, inaintand in relatie, sa vezi ca exista nepotriviri peste care nu poti trece.”, a declarat Andreea Marin. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005219 (s)