News Flash:

Florin Calinescu se intoarce la PRO TV?! Miscarea pe care nu a anticipat-o nimeni

1 Februarie 2022
769 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Calinescu

Florin Calinescu a parasit masa juratilor de la „Romanii au talent” si a decis sa porneasca un proiect pe cont propriu. Prezentatorul are propria lui emisiune la PRIMA TV si, contrar asteptarilor, audientele au fost deloc unele mari. Deja se zvoneste ca acesta are de gand sa revina la PRO TV, dar nu la masa juratilor. Ce proiect i se pregateste lui Calinescu?

„Nu este usor sa pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situatia. Am plecat eu de doua ori cand era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sarbu) acolo si m-am intors o data, de doua ori, de trei ori.

Acum, nefiind obisnuit sa lucrez in corporatii, am luat aceasta decizie, o sa mai revin poate, din cand in cand, dar eu nu sunt omul care sa zabovesc prea mult in latenta si in amintirea unor vremuri.

Pentru ca mai sunt oameni care ma intreaba ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, si mai aduc aminte de emisiunile alea de satira, m-am gandit, pentru ca niste buni prieteni s-au gandit si ei sa ne incrucisam destinele, sa o iau de la zero, cum se zice.”, a declarat Florin Calinescu, dupa plecarea sa de la PRO TV.


In ultima perioada, insa, au aparut zvonuri potrivit carora Florin Calinescu s-ar putea intoarce la PRO TV, dupa ce fotoreporterii Cancan l-au descoperit la o intalnire secreta cu Andrei Boncea, unul dintre cei mai vechi reprezentanti ai trustului din Pache Protopopescu. Sotul Loredaniei Groza si marele actor s-au vazut intr-o cafenea din Capitala, unde discutia parea a fi destul de relaxata, noteaza jurnalistii de la sursa citata. Momentan, nu se stie daca Florin Calinescu se va intoarce sau nu la PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006720 (s)