News Flash:

A fost numit un nou director

Florian Pop este noul Director General al companiei Rompetrol Rafinare

26 Septembrie 2023
133 Vizualizari | 0 Comentarii

Consiliul de Administrație al Rompetrol Rafinare a luat decizia de a numi pe Florian Pop în funcția de Director General a companiei, care operează rafinăriile Petromidia din Năvodari și Vega din Ploiești, precum și divizia de petrochimie din România.

Astfel, Florian Pop va prelua poziția ocupată anterior de către Felix Crudu-Tesloveanu, care a deținut această funcție din ianuarie 2020 până în septembrie 2023. Felix Crudu-Tesloveanu va rămâne în cadrul KMG International, contribuind cu experiența și expertiza sa la dezvoltarea activităților Grupului.

Începând cu data de 30 septembrie, Florian Pop va continua să implementeze strategia principală a Rompetrol Rafinare, menținând un trend pozitiv în operațiuni și respectând toate normele de siguranță în exploatare.

Florian Pop s-a alăturat companiei în 2001, deținând în ultima perioadă poziția de Director Dezvoltare și Servicii. În această funcție, a supervizat departamentele de management al proiectelor, bugetare, estimare a costurilor și a coordonat programul de dezvoltare a rafinăriilor Petromidia și Vega.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004555 (s)