News Flash:

O veste extraordinară!

44 de noi investiţii în infrastructură au primit finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”

13 Septembrie 2023
182 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, a anunțat marți că încă 44 de noi investiții în infrastructură au primit finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny". Aceste noi contracte au o valoare totală de peste 467 de milioane de lei și vizează modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și extinderea sau crearea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul total de contracte semnate în cadrul Programului Național de Investiții "Anghel Saligny" ajunge la 2.116, cu o valoare totală de peste 23 de miliarde de lei, conform declarațiilor ministrului Veștea, conform unui comunicat de presă emis de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

„Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administraţie dedicaţi comunităţilor pe care le conduc şi care fac demersuri serioase şi profesioniste pentru elaborarea şi punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viaţă decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate”, a menționat ministrul Dezvoltării.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005219 (s)