News Flash:

Fiica Andreei Esca, proprietara in Dubai. Cati bani a scos din buzunar pentru locuinta din taramul luxului si opulentei

15 Aprilie 2022
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Eram

Alexia Eram este, fara doar si poate, una dintre cele mai norocoase influencere de la noi din tara. Faptul ca s-a nascut intr-o familie potenta financiar si intelectual, a contat foarte mult. Tanara este focusata spre obtinerea scopurile pe care si le propune, iar acum, la inceput de an, a reusit sa faca ceea ce altii doar viseaza.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca online-ul este o sursa de venit pentru multe persoane. In aceasta categorie se inscrie si Alexia Eram. Tanara creeaza continut pe toate platformele sociale si nu este de mirare ca cifrele din conturi continua sa creasca. Alexia a declarat ca este independenta de mai bine de doi ani. Iubita lui Mario Fresh a reusit deja sa isi ia un apartament din banii proprii, dar si sa calatoreasca foarte mult.

Alexia Eram a fost mai mult plecata anul acesta decat a stat in tara. Desi multi au crezut ca aceasta este Dubai pentru a se relaxa, ei bine, motivul deplasarii a fost cu totul si cu totul altul. Business-urile au tinut-o departe de casa pe fiica Andreei Esca, iar acum se poate lauda cu una dintre cele mai mari reusite din viata ei. Iubita artistului Mario Fresh si-a cumparat un apartament in Dubai pentru care a platit nici mai mult, nici mai putin de 700.000 de euro. Vedeta sustine ca banii sunt ai si ca i-a strans de-a lungul timpului din toate campaniile in care a fost implicata. Locuinta este un penthouse pe trei etaje, dotat cu piscina la ultimul nivel.

 


alexia eram dubai apartament andreea esca mario fresh
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)